DOBRODOŠLI NA STRANI

RODU SIVIH JELŠ TREBNJE

POMEMBNE  INFORMACIJE

Z novim  šolskim letom 2022/2023
vabimo k vpisu nove in obstoječe člane

Prijavnice za članstvo sprejemamo na vseh mesečnih akcijah, tedenskih vodovih sestankih do konca novembra.

Kaj taborniki sploh počnemo?

Te zanima, kdaj imaš letos vodova srečanja? 
Podprite nas!
Bodite dobrodelni

Za več informacij, kako nam pomagati, si lahko ogledate povezavo za dohodnino!

Delovanje vodov (za vodnike)

NOVICE

Najnovejša objava

NOVO TABORNIŠKO LETO 2022/23
Juhuu! Taborniki so spet tu!

Novo šolsko leto je tu in z njim smo tudi trebanjski taborniki ponovno v zagonu! Zelo kmalu se bodo začeli tudi vodova srečanja (termine si lahko ogledate na glavni strani pod Pomembne informacije).

Prva letošnja akcija

Leto začenjamo s spoznavno akcijo Taborniški park, ki se bo odvijal v petek 9. septembra od 17:00 do 19:00 v mestnem parku Trebnje (pri občini).

 

Dogodek je namenjen spoznavanju tabornikov, našega delovanja, poslanstva ter druženje ob zabavnih in zanimivih aktivnostih.

Kdorkoli si nas želi spoznati, kaj vprašati ali se samo malo podružiti z nami, smo tam za vas! Z veseljem poklepetamo z vami in vas mogoče tudi kaj novega naučimo, vse pa tudi vabimo, da se nam pridružite in se včlanite (prijavnica je dostopna TUKAJ)!

Kako začeti?

Po tem, ko nam pošljete svojo prijavnico, pregledamo razpoložljivost mest in vsak član postane del svoje skupine (vod). O tem se nove člane tudi obvesti, vodja skupine (vodnik) pa vas kontaktira glede izvajanja vodovih srečanj. Termine in glavne informacije o srečanjih lahko najdete na glavni strani naše spletne strani.

Če bi se želeli včlaniti tudi mladi nad 16 let, je za vas naše društvo pravi naslov! Celotno vodstvo in ostali starejši člani smo prostovoljci, ki omogočamo delovanje rodu in vzgajamo mlade ter jim nudimo pravo taborniško izkušnjo. Vsak najde prostor zase in je del naše ekipe, kjer pa tudi ne manjka aktivnosti, ki so namenjene tudi samo nam. Skupaj ustvarjamo boljši svet!

Taborniški pozdrav!

DSC_0637.JPG